Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Valeur nutritive")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 10461

  • Page / 419
Export

Selection :

  • and

Camas (Camassia spp.) and riceroot (Fritillaria spp.): two liliaceous «root» foods of the Northwest Coast IndiansTURNER, N. J; KUHNLEIN, H. V.Ecology of food and nutrition. 1983, Vol 13, Num 4, pp 199-219, issn 0367-0244Article

Sense and nonsense about fats in the diet = Avantages et inconvénients des graisses dans l'alimentationBABAYAN, V. K.Food technology (Chicago). 1989, Vol 43, Num 1, pp 90-207, issn 0015-6639, 3 p.Article

Considerazioni sulla qualita dell'olio di oliva = Considérations sur la qualité de l'huile d'olive = Considerations on quality of olive oilCAPELLA, P; BONAGA, G.Rivista Italiana delle Sostanze Grasse. 1987, Vol 64, Num 8, pp 305-308, issn 0035-6808Conference Paper

PREDICTED FORAGE VALUE OF WHOLE PLANT CEREALS = PREVISION DE LA VALEUR FOURRAGERE DE CEREALES ENTIERESFISHER LJ; FOWLER DB.1975; CANAD. J. PLANT SCI.; CANADA; DA. 1975; VOL. 55; NO 4; PP. 975-986; ABS. FR.; BIBL. 21 REF.Article

COMPOSITION OF SWEET AND BITTER LUPIN SEED HULLS WITH OBSERVATIONS ON THE APPARENT DIGESTIBILITY OF SWEET LUPIN SEED HULLS BY YOUNG RATS = COMPOSITION DES TEGUMENTS DE GRAINES DE LUPIN SUCRE ET AMER AVEC DES OBSERVATIONS SUR LA DIGESTIBILITE APPARENTE DES TEGUMENTS DE GRAINES DE LUPIN SUCRE CHEZ LE JEUNE RATBAILEY RW; MILLS SE; HOVE EL et al.1974; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1974; VOL. 25; NO 8; PP. 955-961; BIBL. 18 REF.Article

SEASONAL PATTERNS OF DIGESTIBLE ORGANIC MATTER AND PROTEIN PRODUCTION FROM GRASSES IN THE NORTH PENNINES = EVOLUTION SAISONNIERE DE LA MATIERE ORGANIQUE DIGESTIBLE ET DE LA PRODUCTION DE PROTEINE DE GRAMINEES DANS LE NORD DE LA CHAINE DES PENNINESTHOMAS JG; MORRIS RM.1973; J. BRIT. GRASSLAND SOC.; G.B.; DA. 1973; VOL. 28; NO 1; PP. 31-40; BIBL. 20 REF.Serial Issue

METHODES D'ETUDE DE LA PRODUCTIVITE DE PRAIRIES CULTIVEES ET LA VALEUR ALIMENTAIRE DES HERBES DE PRAIRIEBAKANOV VN; DAVYDOVA LP; OVSISHCHER BR et al.1972; DOKL. T.S. KH. A.; S.S.S.R.; DA. 1972; NO 178; PP. 71-74; BIBL. 4 REF.Serial Issue

ETUDE DE LA QUALITE ET DE LA FORME PHYSIQUE DE PRESENTATION DU FOIN DE PRAIRIE)TELLER E; DE BAERE R; LOUSSE A et al.1974; REV. AGRIC.; BELG.; DA. 1974; VOL. 27; NO 4; PP. 881-894; BIBL. 1 P. 1/2Article

TIEREXKREMENTE IN DER FUETTERUNG = DEJECTIONS D'ANIMAUX EN ALIMENTATION ANIMALEHENNIG A; FLACHOWSKY G; LOHNERT HJ et al.1974; INTERNATION. Z. LANDWIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1974; NO 4; PP. 446-449Article

STUDIES ON THE NUTRITIVE VALUE OF FORAGES. I. LUCERNE (MEDICAGO SATIVA) = ETUDE DE LA VALEUR NUTRITIVE DES FOURRAGES. I. LA LUZERNE (M.S.)GUPTA PC; PRADHAN K.1973; HARYANA AGRIC. UNIV. J. RES.; INDIA; DA. 1973; VOL. 3; NO 4; PP. 248-253; BIBL. 1 P.Article

MODIFICATION DE LA VALEUR NUTRITIVE DES CULTURES FOURRAGERES SELON LES PHASES DE VEGETATIONLADAN PE; BELKINA NN; GUSTUN MI et al.1973; DOKL. VSESOJUZ. AKAD. SEL' SKOKHOZ. NAUK V.I. LENINA; S.S.S.R.; DA. 1973; NO 7; PP. 4-5Serial Issue

ESTIMATION DE LA VALEUR NUTRITIVE DES FOURRAGES GROSSIERSBOVET FH.1976; REV. SUISSE AGRIC.; SUISSE; DA. 1976; VOL. 8; NO 4; PP. 116-121Article

NUTRITIONAL EVALUATION OF COWPEA VARIETIES = ANALYSE DE LA VALEUR NUTRITIVE DE VARIETES DE DOLIQUESTAMBOLIYA TS; PATEL CA; PATEL AS et al.1975; INDIAN J. NUTRIT. DIET.; INDIA; DA. 1975; VOL. 12; NO 11; PP. 366-371; BIBL. 9REF.Serial Issue

THE NUTRITIVE VALUE OF DRIED RED CLOVER AS A SUPPLEMENT FOR PERENNIAL RYEGRASS HAY = VALEUR NUTRITIVE DU TREFLE VIOLET SECHE EMPLOYE POUR SUPPLEMENTER UN FOIN DE RAY-GRASS PERENNEMOSELEY G.1974; BRIT. J. NUTRIT.; G.B.; DA. 1974; VOL. 32; NO 2; PP. 317-326; BIBL. 23 REF.Article

ENSILAGE D'HERBE DANS LA RATION DES ANIMAUXSAVCHENKO YU.1974; KORMA; S.S.S.R.; DA. 1974; NO 6; PP. 40Article

NUTRITIVE POTENTIAL OF MULTITILLERING CORN COMPARED WITH NONTILLERING CORN FOR SILAGE = POTENTIEL NUTRITIF DU MAIS ENSILAGE PLUSIEURS TALLES ET SANS TALLESFREYMAN S; KALDY MS; BOWDEN DM et al.1973; CANAD. J. PLANT SCI.; CANADA; DA. 1973; VOL. 53; NO 1; PP. 129-130; BIBL. 12 REF.Serial Issue

Yields and nutritive value of cuttings of permanent pasture harvested as dried forage = Rendements et valeur nutritive des coupes de pature permanente, récoltées après séchage au champDEPETERS, E. J; KESLER, E. M.Journal of dairy science. 1985, Vol 68, Num 4, pp 996-999, issn 0022-0302Article

Protein and energy utilization of brown, undermilled and milled rices by preschool children = Utilisation énergétique et protéique des riz bruns, semi-polis et polis par des enfants d'âge préscolaireSANTIAGO, M. I. C; ROXAS, B. V; INTENGAN, C. L et al.Qualitas plantarum. Plant foods for human nutrition. 1984, Vol 34, Num 1, pp 15-25, issn 0377-3205Article

Comparative nutritional value for amino acids, oligopeptides and soybean protein = Comparaison de la valeur nutritive des acides aminés, des oligopeptides et des protéines de sojaARAI, S; KIMURA, H.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1987, Vol 64, Num 12, pp 1692-1696, issn 0003-021XConference Paper

Versuch zur Schätzung des energetischen Futterwertes der Wintergerste = Etude de l'évaluation de la valeur énergétique et alimentaire de l'orge d'hiver = An attempt to estimate the energetic feeding value of winter barleyBAUMER, M; FRITZ, A.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1984, Vol 38, Num 1, pp 20-23, issn 0367-4177Article

Eisen-Konzentration in Muskel nach unterschiedlicher Eisen und Proteinversorgung = Effets des teneurs en protéines et en fer des rations alimentaires sur la concentration en fer des musclesKIRCHGESSNER, M; REICHLMAYR-LAIS, A. M; KIM, J. J et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1983, Vol 177, Num 6, pp 444-446, issn 0044-3026Article

Biological and biochemical variables affecting the relative values for growth and feed efficiency of rats fed yogurt or milk = Paramètres biologiques et biochimiques affectant les valeurs relatives à la croissance et la consommation alimentaire de rats nourris avec du yaourt ou du laitHITCHINS, A. D; MCDONOUGH, F. E; WONG, N. P et al.Journal of food science. 1983, Vol 48, Num 6, pp 1836-1840, issn 0022-1147Article

Composicion quimica, contenido de aminoacidos y valor nutritivo de la proteina de semilla de achiote (bixa orellana, L.) = Composition chimique, contenu en acides aminés et valeur nutritive de la protéine de Bixa orellena L = Chemical composition, amino acid content and nutritive value of the protein of Bixa Orellana LBRESSANI, R; PORTA-ESPANA DE BARNEON, F; BRAHAM, J. E et al.Archivos latinoamericanos de nutricion. 1983, Vol 33, Num 2, pp 356-376, issn 0004-0622Article

Efecto de la extrusion sobre las caracteristicas funcionales y la calidad proteinica de la quinua (Chenopodium quinoa, Willd) = Effet de l'extrusion sur les caractéristiques fonctionnelles et la qualité protéinique de quinua = Effect of extrusion on the functional characteristics and protein quality of quinuaROMERO, A; BAGIGALUPO, A; BRESSANI, R et al.Archivos latinoamericanos de nutricion. 1985, Vol 35, Num 1, pp 148-162, issn 0004-0622Article

Nutritive value of Ramalina duriaei grazed by gazelles in OmanHAWKSWORTH, D. L; LAWTON, R. M; MARTIN, P. G et al.Lichenologist (London). 1984, Vol 16, Num 1, pp 93-94, issn 0024-2829Article

  • Page / 419